Vælg det rigtige stylingprodukt til din hårtype og frisure!

Til korte frisurer er voks det mest populære valg, og der findes et væld af forskellige brands på markedet. Du skal være opmærksom på, hvor meget hold du ønsker til din frisure. Har du spikes, hanekam eller en lignende frisure, som skal blive på plads i alt slags vejr, skal du vælge en voks med stærkt hold og evt. slutte af med en hårspray.
Hvis du derimod ønsker en mindre stiv style, som du kan ændre i løbet af dagen og kæresten kan køre sine fingre igennem, skal du vælge en voks med mindre hold og droppe hårsprayen.

Har du langt eller halvlangt hår, og rocker du et tilbagestrøget look a la Elvis, er hårpomade det rigtige valg til dig. Hårpomade får håret til at skinne, og har du krøller, vil pomaden definere dem, så de falder pænt.

Har du meget fint hår og ønsker stærkt hold, kan hårgel være et godt valg. Gel kan også bruges til at give et vådt look, som holder hele dagen, hvis du putter det i mens håret er vådt.

Husk også, at voks og hårprodukter generelt kan være hårde ved hovedbunden. Den vil være glad for et par hviledage og en grundig vask – der findes shampoo specielt fremstillet til at rense hovedbunden for produkter. Vandbaseret voks er i øvrigt lettest at få ud af håret.