Nu er ghd Pink Limited Edition Box 2010 tilbage i endnu smukkere og finere design i hvidt med pink mønster.

Ghd har i år lanceret denne styler i samarbejde med Støt Brysterne. For hver solgt ghd Pink Limited Edition går 100 kr. til Støt Brysterne. Dette års pink styler er i hvidt design med utroligt fine pink blomsterranker og små sommerfugle på overfladen samt pink varmeplader – et design fuld af vidunderlige detaljer.

Styleren kommer i en varmeresistent taske, der kan foldes ud og anvendes som måtte. Inde i tasken findes en aftagelig varmeresistent opbevaringstaske til selve styleren, et rum med lynlås til det medfølgende kompakte spejl samt en yderligere opbevaringslomme.

Designet er gennemført ned til mindste detalje med spejlet i hvid og pink blomsterranker, der går igen på den aftagelige opbevaringstaske til styleren.

Styleren i hvid og pink har ghd’s sædvanlige kendetegn, såsom keramiske plader, runde flader samt jævn varmefordeling. De runde flader gør dig i stand til at kreere lækre bløde krøller eller uimodståeligt glat hår!

Med en ghd styler kan du både glatte, krølle, lave svirp og bølger i håret grundet et avanceret styrekredsløb, der sikrer varmen optimalt fordelt samt opretholder varmen under hele processen. For at få den bedst mulige overflade, som skader håret mindst muligt, er alle ghd stylere udstyret med meget avancerede vippende keramiske varmeplader. Dette betyder blandt andet, at du undgår statisk elektricitet i håret samtidigt med, at håret bevares glansfuldt.

En ghd styler har tænd/sluk knap og opvarmer altid til 180°C, som er den mest optimale temperatur for håret. Varmere temperaturer kan yde skade på hårstråene. Så med ghd er du sikker på altid at anvende den optimale varmeindstilling.

En anden god ting er, at du kan tage din ghd styler med dig overalt i verden, fordi den er bygget med universal strømspænding.

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!