ghd går til efteråret igen i pink med deres nye ghd Pink Limited Edition box set til støtte for Kræftens Bekæmpelses kampagne mod brystkræft
Brystkræft er den hyppigste form for kræft hos danske kvinder, og hvert år rammes omkring 4.000 kvinder af brystkræft, hvilket svarer til 1 ud af 9 kvinder. Kræftens Bekæmpelse yder en utrolig indsats for brystkræftramte og deres pårørende, men kun 6 % af organisationens indtægter kommer fra det offentlige, og organisationen har derfor brug for støtte*.
Af denne årsag er ghd for sjette år i træk gået ind i kampen mod brystkræft i form af deres ikoniske pink kampagne, hvor €10 for hver solgt styler går til Kræftens Bekæmpelse. 

Til september løfter ghd sløret for deres ghd Pink Limited Edition box set. Styleren – med tilnavnet Pretty in Pink – er et must-have for fashionistas, der er bevidste om både stil og velgørenhed. I år har styleren fået en makeover og er trukket i baby-pink med et touch af vintage og lægger sig dermed op ad trenden med blide pastelfarver som set på catwalken.

Herhjemme får ghds kampagne og det gode formål fuld støtte af skuespillerinderne Ellen Hillingsø, Sofie Lassen-Kahlke og Christiane Schaumburg-Müller, som alle er tilhængere af ghds produkter, samt frisør Søren Hedegaard som i sit erhverv udelukkende bruger ghd. Alle fire ambassadører går ind for sagen og bakker op om kampagnen, så man sammen kan sætte fokus på brystkræft og ikke mindst skabe midler til den afgørende forskning imod den frygtede sygdom. 

Foruden den uundværlige ghd IV styler i et skønt glossy baby-pink design præsenteres den glansfulde Limited Edition sammen med følgende eksklusive accessories: 
– Baby-pink stoftaske til opbevaring af alle hår- og skønhedsaccessories
– Matchende varmeresistent taske til sikker opbevaring af styleren
– Baby-pink hårbørste, lige til at have med i håndtasken
– 2 x matchende clips 
– Smuk boks med håndtag i smalt sort reb til at bære din nye ghd Pink Limited Edition box set hjem med stil fra salonen
 
Den pink ghd IV styler er ikke blot underskøn – den er også intelligent! Den rundere form betyder at man kan både krølle, lave svip, bølger og glatte håret. Der er dermed skabt grundlag for helt nye looks med mulighed for at tæmme krævende lokker til et utal af glamourøse frisurer.  

Klik her og køb produktet online!

For nærmeste forhandler kontakt ghd Scandinavia på tlf. 86 11 99 02 eller se