Graderne på termometeret bevæger sig endelig op, og sommeren rykker nu ind med sine tendenser og trends. Har du styr på, hvilken sommermakeup der er den helt rigtige i år? Eller hvilke frisurer du skal sætte for at være med på noderne? Hvis ikke, så følg med her og få nogle fif til, hvordan du bliver helt moderigtig på skønhedsfronten denne sommer.

Sådan kan du smukkesere dit ansigt denne sommer
De store modehuse viser hvert år troligt deres sommerlooks på catwalks verden over. I Chanels sommerkollektion er der smukke skinnende øjne med shimmereffekt, lækker kulør ved hjælp af bronzer, svagt markerede og børstede bryn og ikke mindst glødende koralfarvede læber. Dette look er friskt og helt perfekt til en dejlig sommerdag eller aften.

Sommerlook 2012

Hos Louis Vuitton ser vi et Twiggy-inspireret dukkeagtigt look. Her er smuk hud essentiel, da huden skal være så naturlig som mulig. Det bærende element er markerede og smukke bryn samt fyldige og lange vipper. Hvis du vil opnå dette look til fulde, skal de kunstige øjenvipper tages i brug. Læberne skal være neutrale. Du kan eventuelt bruge en meget lys eller gennemsigtig lip gloss for at friske looket op.

Nogle af de andre makeuplooks, som passer rigtig godt til sommerens lune og lange sommernætter, er looks set hos Blumarine, Roberto Cavalli og Fendi. Hos Blumarine er der især fokus på shimmereffekten og de gyldne farver. Dette gælder både på øjne og kindben. Brynene skal være tydelige og markerede og mascaraen let. Med dette look vil du fremstå frisk og naturlig. Hos Roberto Cavalli er det naturlige ligeledes en del af looket. Her er der anvendt en neutral øjenskygge i en beige/grålig nuance, som går hele vejen op til brynene. Brynene skal ligeledes være markerede og en smule mascara lægges let på vipperne. Giv gerne kinderne en let glød i en naturlig nuance. Lad læberne være nøgne. Fendi-looket signalerer mere fest og farver og er måske lidt overdrevet. Men ikke desto mindre kan man lade sig inspirere af det. Her er der fokus på øjnene. Den øverste vippekant er markeret med en tyk sort liner, og øjenlågene er pyntet med guld- og sølvreflektioner. For at skabe effekten kan man eventuelt vælge en guld- eller sølvøjenskygge med glittereffekt.

Se flere af sommerens makeuplook:

Sæt håret rigtigt
Denne sommer er hestehaler in, men ikke bare den traditionelle hestehale. Nej, eksperimenter er tilladt, og de kommer i alle mulige former. Hos Blumarine er den traditionelle hestehale brudt med en midterskilning og en forhøjning bag på hovedet. Looket er en smule tilfældigt og rigtig fint til en varm sommerdag. Slut hestehalen af med at sno en tot af dit hår rundt om elastikken og fæstn enden med en hårnål. To andre former for hestehaler kan du se på billederne nedenfor. Det første er fra Emilio Pucci, og det er karakteriseret ved tilfældige bølger, som samles med et tørklæde tæt på spidserne. Det andet billede er fra Viktor & Rolf og er mere feststemt. Ved dette look er nøgleordene volumen og kredsen for detaljen.  

Wetlook er også in denne sommer. Det er blandt andet set hos Lanvin, som med midterskilning, naturligt fald og en masse shine i håret fremkalder et moderne og storbyagtigt look. Chanel lever med deres look op til ordet elegance. Looket er også wetlook-inspireret, men håret er sat op i en stram knold i nakken, tilføjet smukke, hvide perler, som kan bruges til inspiration ved forskellige lejligheder. Det kan for eksempel være på en sommerdag, til et bryllup eller på en romantisk date. Husk dog at tilpasse mængden af perler til begivenheden.

Se de forskellige hairstyles her:

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter