Mon ikke der ligger en lille prinsesse gemt i maven på alle piger? Om den kommende brud er til stor marengskjole og slotsbryllup, til vielse på en eksotisk strand med sand mellem tæerne, eller til en uforglemmelig dag under rådhusets tag – uanset hvad skal bryllupsfrisuren holde hele dagen!

Derfor er OSMO på banen med de ideelle hårprodukter til den store dag – med to skønne stylingprodukter fra en af UK’s mest populære serier. En brudefrisure stiller nemlig store krav til produkterne, da frisuren skal holde i mange, mange timer.

Moden dikterer fald, bløde krøller og bevægelse i håret, og her er MATT SEA SPRAY den perfekte løsning til et fyldigt look. En saltvandsspray der giver struktur, bevægelse i håret og langtids holdbarhed. Kombiner med EXTREME XFIRM GLUE SPRAY, der er en hurtigtørrende stylingspray til at kreere smukke frisurer og give max hold til alt hår. Den klæber ikke, giver masser af glans og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Med dette makkerpar til festligheden opnås lækker struktur, stærk holdbarhed og fantastisk glans – og bryllupsfrisuren vil med garanti stråle om kap med gommen.

OSMO MATT SEA SPRAY
250 ml vejl. udsalgspris 149,-

OSMO EXTREME XFIRM GLUE SPRAY

250 ml vejl. udsalgspris 149,-

Produkterne kan købes hos Bella Vista frisører landet over.

For mere information kontakt Bella Vista på tlf. 86 80 48 11 eller se www.bella-vista.dk

 

Få inspiration til brudefrisuren i frisuregalleriet