REVOLUTIONERENDE NYHED:
FORCE VECTOR FRA SÉRIE EXPERT BY L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Forestil dig at din shampoo og pleje, yder og tilfører håret op til fem gange så meget opbygning og pleje– helt uden det tynger! Det ønskescenarie bliver til virkelighed når L’ORÉAL PROFESSIONNEL lancerer en ny og banebrydende innovation: FORCE VECTOR. For første gang er det lykkedes L’Oréals laboratorier, at udvikle en vaskebase som leverer og fikserer fem gange så meget Incell i håret sammenlignet med en traditionel shampoo. Med FORCE VECTOR forstærkes hårfibrene i dybden samtidig med at hårets modstandskraft genoprettes så håret ikke knækker.
 
FORCE VECTOR er en målrettet plejeserie til svækket hår – dvs. hår som let knækker og har mistet styrke, glans, blødhed og elasticitet. Når et hår er svækket skyldes det at skællaget, som er hårets beskyttelse mod ekstern påvirkning, har ”åbnet sig”, og ikke ligger som et glat beskyttelseslag. I stedet er håret modtagelig over for udefrakommende og skadende faktorer som fx vind, vejr, sol og brug af varmeredskaber, m.m. Det svækkede hår mister protein og lipider, hvilket ændrer hårets opbygning og dermed beskyttelses evne.

Med FORCE VECTOR er det slut med svækket og slidt hår. Ved tilførsel af fem gange så meget INCELL plejes håret optimalt og FORCE VECTOR går direkte ind i hårets skællag hvor den naturlige balance og sundhed genoprettes. Håret styrkes og genfinder sin elasticitet samtidig med at det bliver glansfuldt, blødt og får et fantastisk look.

FORCE VECTOR serien består af følgende produkter:

Shampoo            250 og 500 ml.   
Conditioner        150 ml.  
Maske                 200 ml.  
Leave-in pleje   150 ml.  

LÆS MERE OM SÉRIE EXPERT WWW.LOREALPROFESSIONNEL.DK

For yderligere information, kontakt L’Oréal Professionnel på tlf.

27 27 70 06.
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!