Efteråret er over os. Hvis du vil sikre, at din hud holder sig smuk og skøn hele sæsonen, er det vigtigt at huske på, at den om efteråret og vinteren har brug for en anden pleje, end om sommeren. Her får du 3 tips til, hvad du skal gøre, for at din hud holder sig smuk og skøn hele den kolde sæson.

  1. Dagcreme er noget enhver kvinde og mand bør bruge. Huden har brug for den fugt, som en creme kan give. Om efteråret og vinteren er huden udsat for ekstra kulde, og det er derfor vigtigt at overveje, om din hud har brug for en federe creme.

     

  2. Udover creme er det også vigtigt at bruge et godt renseprodukt. Her anbefales det, at du vælger et produkt uden sæbe, da sæben kan fjerne noget af syrekappen, som naturligt beskytter huden. Det kan betyde, at din hud udtørrer, og renseproduktet har i dette tilfælde skadet mere, end det har gjort gavn. Vælg i stedet et renseprodukt med balm, som er mere skånsomt mod huden. 

     

  3. En olie eller en serum kan om vinteren fungere som et ekstra beskyttende lag under din fugtighedscreme. Produkterne holder på fugten, så den ikke fordamper. Hvis du vælger at bruge olie, er det dog vigtigt, at du passer på ikke at putte for meget i ansigtet, da det kan give huden et fedtet look.

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!