HairMaker lancerer nu i Danmark disse revolutionerende produkter for mænd og kvinder, der vil skjule hårtabet! Efter stor succes i udlandet vælger HairMaker at introducere sine effektive produkter i hjemlandet og gøre hverdagen lettere for alle, der lider af hårtab. Den nye form for hårstyling hjælper dig til et fyldigere og flottere hår!

For dig som har vigtige møder i løbet af dagen, skal til en større middag eller en tur i byen eller simpelthen bare har lyst til at gøre lidt mere ud af dig selv hver dag kan du nu med HairMaker style dig til en fyldigere frisure.

Med HairMaker® Build kan du style dit hår og få en fyldig frisure. Du bygger håret op for en dag og kan glemme alt om hårtab på en nem og naturlig måde. HairMaker® Build består af bomuldsfibre, som fæstner sig til dine hårstrå, så de fylder mere. Spray dernæst med HairMaker Fix for et fantastisk og holdbart resultat resten af dagen. Det tager kun et øjeblik om morgenen og en hurtig hårvask, når dagen er slut.

HairMaker Build kan fås i 5 forskellige farver, som alle kan mixes for at få den helt rigtige tone, der passer til netop din hårfarve. Hvis du ønsker at mixe farverne er det ikke nødvendigt at købe et helt ekstra sæt. Man kan i stedet købe genopfyldninger i de farver, der skal bruges til at mixe.

Bomuldsfibrene er et naturprodukt, der ikke irriterer din hovedbund eller ændrer hudens og hårets balance. Nysgerrig? Prøv HairMaker i dag – med et HairMaker kit er du klar til at dagens udfordringer!

 

Med HairMaker kan du skjule hårtabet og få en fyldigere frisure - læs om HairMaker her!

Sådan bygger du håret op

1. Kom Build i håret. Der skal være hårstrå på mindst 5 mm, så fibrene kan sidde fast.


2. Spray Fix på frisuren. Så fæstner bomuldsfibrene sig og giver dig fyldigt hår for en dag.


3. Brug Wash om aftenen for at vaske HairMaker ud igen.

Alle produkter kan bruges hver dag.

 

For yderligere oplysninger kontakt forhandleren på tlf. 70 20 90 87 eller se www.hairmaker.com.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!