Clip on extensions er et fint alternativ til de mere permanente extentionsmuligheder, hvis man selv vil have mulighed for at bestemme, hvornår man vil have dem i, og hvornår man ikke vil. Dog er det et faktum, at når man bruger dem, bliver de, som alt andet hår, udsat for forurening og bakterier, og derfor er det også naturligt at give dem en vask en gang i mellem.

Hvor ofte anbefales det så, at man vasker dem? Det er der ikke et entydigt svar på, da det netop afhænger af, hvor ofte man bruger dem. For at give et målestoksforhold kan man sige, at hvis man bruger dem hver dag, er det en god idé at vaske dem 1-2 gange om måneden.

Når man vasker sine clip on extensions, er det en fordel at tage dem ud af håret. Fyld en balje med lunkent vand, skum noget shampoo op og læg dine extensions ned i vandet. Sørg for at håret ikke filtre, når du dypper det i vandet. Skyl derefter håret grundigt, så der ikke sidder rester af shampoo. Dette kan du ligeledes gøre med balsam, hvis du ønsker at forkæle dine clip on extensions lidt ekstra.

Når du skal tørre dem, er det vigtigt, at du ikke gør det på samme måde, som du gør med dit eget hår. Du må heller ikke hænge håret til tørre, men du skal derimod lægge det til tørre. Hvis håret hænger og tørrer, kan det medføre et slapt look.

Denne behandling kan være med til at forlænge levetiden på dit clip on hår, da det som alt andet hår kræver omsorg og pleje, for at holde sig flot og lækkert.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!