Biotic fra Kérastase

Stress, forkert kost og forurening sætter sine tydelige spor på huden i dit ansigt, men de færreste er klar over, at også huden i hovedbunden lider under både indre og ydre påvirkninger – også selvom de tydeligt mærker tegnene på det. Mange kvinder kan nemlig nikke genkendende til perioder med følelsen af, at hovedbunden er ekstra sensibel, når de f.eks. oplever let kløe og irritation, mild udvikling af skæl eller perioder med særligt fedtet eller tør hud. Alt sammen er
det vidnesbyrd om en hovedbund i ubalance, der ikke kun kan skabe mærkbare gener, men også er en hindring for at opnå et sundt, stærkt og smukt hår.

Biotic-serien er de ideelle produkter til den daglige, forebyggende pleje, der styrker hovedbundens naturlige vitalitet og dermed også påvirker dit hårs udseende. Ligesom morgenens hudplejeritualer, vitaminpillen og kosttilskuddet er produktet med til at øge dit generelle velvære, og det forebygger hovedbundsproblemer, der ellers kunne have krævet mere målrettet pleje.

Kérastase til alle behov
Biotic-serien indeholder de ideelle produkter til den daglige, forebyggende pleje, der giver velvære og styrker hovedbundens naturlige vitalitet. Men er dette ikke nok, og har du jævnligt problemer med skæl, tør eller fedtet hovedbund, kan du med fordel anvende en af de behandlende serier fra Kérastase – f.eks. Specifi que eller Dermo Calm – i en begrænset periode. I sådanne tilfælde kan Biotic-serien tjene som et oplagt supplement, der gør det muligt at forlænge de tidsrum, hvor man ikke plages af udbrud, som kræver mere målrettet behandling.
Serien Dermo-Calm til sensibel eller stresset hovedbund og hele serien Specifi que, der afhjælper problemer med skæl, fedtet hovedbund og periodisk hårtab.

Nærmeste forhandler oplyses hos L’Oréal på tlf: 43 24 64 84 eller se
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter