Signature Styler er designet til brug i en absolut topklasse, udviklet på baggrund af den nyeste teknologi og innovative forskning på markedet, der sikrer stylerens funktionalitet og performance i et nyskabende design.

Varmepladernes ’Triple Protection’ med Ionisk- og ’Far Interfrared’ teknologi forsegler hårets naturlige fugt og eksisterende æteriske olier, der beskytter håret og samtidig sikre den ultimative performance og glattende effekt. HH Simonsen® har specielt udviklet Stylerens ’floating plates’, der uanset vinklingen skaber perfekt plade-til-hår kontakt. Dette gør ligeledes Signature Styler anvendelig for et perfekt look til styles med bevægelse og krøl.

Med en temperatur på op til 232° C er Signature Styleren et af de varmeste stylingjern på markedet, der med sit avancerede dobbelt keramiske varmeelement sikrer en ensartet varme på kun 5 sekunder, der varer gennem hele glatteprocessen. Varmepladernes specielle titanium coating beskytter og sikre en silkeblød og skånsom bevægelse igennem håret, der efterlader et perfekt glat resultat allerede efter ét strøg. Temperaturindstillingerne fungerer via touch censorer på håndtaget, der sikrer en hurtig og effektiv temperaturjustering fra 50 og op til 232° C, hvilket gør det muligt at indstille Styleren efter hårtype. Stylerens unikke sleek design gør Styleren behagelig at holde om og sikrer tilmed at den kan anvendes helt tæt ved hovedbunden. Designet er ligeledes udarbejdet i et specielt letvægtsmateriale, der bringer vægten ned på kun 240 gram. Ledningens rækkevidde spænder helt op til tre meter, der med sin pivot funktion forhindrer at ledningen snor sig.

For yderligere information kontakt HH Simonsen på telefon 73 75 10 00 eller læs mere på www.hhsimonsen.dk

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!