Signature Blow Dryer er med sin kraftfulde 2000 watts AC motor et professionelt styling produkt i HH Simonsens eksklusive SIGNATURE serie, der med sit state-of-art design og funktionelle unikke features er et kvalitets produkt, der sætter nye standarder inden for hårstyling og forkorter tørretiden.

Dette nye eksklusive stylingprodukt, udviklet af HH Simonsen®, er baseret på ”Far-Infrared” og ”Ionic” teknologi, der separat kan indstilles. Med ”Far-Infrared” teknologien påvirker varmen en øget blodcirkulationen til hårsækkene, indefra og udefter, der tilfører håret det optimale iltoptag under stylingen. Ligeledes er ’Ionic’ teknologien medvirkende til, at reducere fugt og kruset hår, der takket være det unikke ’SoftAir Flow’ System, tilfører håret en koncentration af ioniske partikler, som sikrer en effektiv og hurtig tørring og efterlader et eksklusivt og silkeblødt resultat.

I designet er der fokus på at skabe en komfortabel og anvendelig føntørre, der med sin ergonomiske vægtfordelings konstruktion, på kun 461 gram i lette materialer, sikrer at produktet i den daglige brug er et let, funktionelt og behageligt redskab. Det unikke ’control wheel’ gør det nemt af justere mellem produktets syv hastigheds – og varmeindstillinger samt produktets ’Cool Shot’ funktion. Yderligere er det medfølgende fønnæb anvendeligt til at kontrollere luftstrømmen og hastigheden heraf. Endeligt er styleren udstyret med en 3 meter lang ledning, der sikrer en arbejdsmæssig stor radius.

For yderligere information kontakt HH Simonsen på 73 75 10 00 eller læs mere på www.hhsimonsen.dk

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!