Schwarzkopf har flere forskellige produktlinjer både hvad angår hårpleje og styling, og til forskellige hårtyper og problemer.

SEAH HAIRSPA er det første mærkevare i hårpleje indenfor spaprincippet i hårplejeprodukter. Det resulterer i en følelse af ro, balance og atletiske evner. SEAH HAIRSPA indeholder den aktive ingrediens amarantoile der giver pleje samt giver en følelse af vægtløshed.

SEAH HAIRSPA tilbyder en bred vifte af produkter til alle hårtyper. Serien består af seks produktserier med i alt 25 produkter. Ingredienser som vilde roser, blå lotus, japansk kirsebær cashmere og hvide perler er med til at gøre serien unik.

BC Bonacure Hair Therapy er et unikt hårplejekoncept, som giver en individuel og dybdegående behandling.
Forskning har i de seneste år vist, at hår og hud indeholder mange almindelige stoffer, og at de har mange ligheder. For eksempel hvordan de reagerer på påvirkninger såsom stress, sol, vind, vejr og alder.

BC Sinacure Hair Therapy består, ligesom højteknologiske produkter og markedsledende hudpleje intervaller, af et rigt og varieret sortiment.

Silhouette stylingprodukter er formuleret med rene kvalitetsingredienser. Resultatet er en glat, let dækning der ikke belaster håret.

Silhouette består af en serie af stylingprodukter, der kan inddeles i følgende underkategorier:
Super Hold: ultimativ styling = sort
Stærkt hold: stærk styling = orange
Fleksibelt hold: fleksibel styling

OSIS + er styling og finsihprodukter til dit hår og har ingen begrænsninger på anvendelsesmuligheder – du kan bruge et produkt til to forskellige udseender, eller du kan blande produkter og skabe din egen personlige stil. Vælg mellem let, medium og stærk holdbarhed.
 

Essentials er de sølvfarvede hverdagsprodukter til at give håret fylde, form, glans og holdbarhed, og Creatives er det unikke nydesignede red mix-match af de produkter, der giver mulighed for at lade din kreativitet få frie tøjler.

For yderligere information kontakt Bella Vista på tlf. 86 80 48 11 eller se www.bella-vista.dk.
WonderBox - skønhedsabonnement