Sådan får din hud glød

For et stykke tid siden delte vi nogle tips til, hvordan du kan give din hud en naturlig glød. Fordi der er mange simple ting, som vi selv kan gøre i hverdagen for at påvirke vores hud, får du nu 7 nye tips til en sund og smuk hud.

1. Gå tidligt i seng

Det er ikke for sjov, det kaldes “skønhedssøvn”. Mangel på søvn reducerer blodcirkulationen, hvilket får dig til at se bleg og træt ud. Om natten fornyes hudens celler meget hurtigere end om dagen, og huden har lettere ved at optage næring. Det er derfor vigtigt, at du specielt om natten giver din hud masser af næringsstoffer og fugtgivende ingredienser, så huden virkelig kan arbejde.

2. Rens altid din hud, før du går i seng

Efterladelse af makeup og snavs på huden tilstopper dine porer og kan forårsage urenheder, tørhed og i værste fald udslæt. Sørg for at altid vaske dit ansigt med en god ansigtsrens, før du styrter ned under dynen.

3. Massér dit ansigt

Giv din hud lidt træning. Du kan øge blodcirkulationen og hjælpe musklerne med at stramme huden op i ansigtet og på halsen. Kun fem minutter pr aften kan hjælpe med at forbedre elasticiteten i huden.

4. Vær tålmodig med dine produkter

Vi har alle travlt med at se øjeblikkelige resultater, men det kan tage tid, før det ønskede resultat viser sig. Når du starter med et nyt produkt, skal du i de første uger kun bruge det hver anden dag og aldrig prøve flere nye produkter på én gang. Giv det nye produkt mindst 12 uger for at se, om det giver resultat, inden du beslutter dig for at fortsætte eller stoppe.

5. Brug solbriller

Brug af solbriller beskytter ikke kun dine øjne, men modvirker også rynker under øjnene, der normalt kommer med alderen. Fordi huden omkring øjnene er meget tynd, dannes linjer fra de gentagne bevægelser, når vi blinker og smiler. Skaf derfor et par lækre solbriller, som også beskytter huden omkring øjnene.

6. Reducer alkoholforbruget

Alkohol forhindrer huden i at absorbere både vand og A-vitaminer og reducerer derfor fornyelsen af ​​hudceller. Det kan derfor være en god idé at reducere mængden af ​​alkohol.

7. Rør ikke ved bumser

At pille ved bumser kan forårsage permanent hudskade. Hver gang vi piller, kan der forekomme betændelse og irritation i huden, mens vi samtidig skubber bakterier ind i porerne. I værste fald kan det resultere i grimme ar, som er vanskelige at komme af med. Så ja, det bedste er helt at holde op med at pille!

Kilde: Women’s Health Magazine

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!