Rodeo - populær frisørkæde i København

Rodeo er et frisør koncept og i København og omegn. RODEO stræber efter at bryde grænserne for det traditionelle frisørbesøg for mænd, kvinder og børn. Dit besøg skal være en ekstraordinær oplevelse i en travl hverdag, hvor selvforkælelse, underholdning og høj kvalitet er nøgleordene. Velkommen til Rodeo.

Om Rodeo

Deres første salon åbnede på Frederiksberg tilbage i 2015, og målet har fra start af været klart. De vil innovere frisør besøget og skabe en hjemlig sfære, hvor kunden føler sig godt tilpas og får et behageligt afbræk fra en travl hverdag. De har sidenhen åbnet 6 forretninger yderligere i Københavnsområdet. Du finder dem nu på Frederiksberg, Østerbro, Amager, Vesterbro, i Valby, i København K og senest i Lyngby. RODEO er et frisør koncept i rivende udvikling, hvorfor kunder i fremtiden vil opleve endnu flere RODEO saloner på landkortet.

RODEOs frisører i København er nøje udvalgt, og deres fornemste opgave er at yde et fantastisk håndværk, hvor kundens ønsker og det kommende udtryk er i centrum.

Rodeo - her får du god service imens du bliver klippet

Rendyrket underholdning og kvalitet

Hos RODEO er underholdning essentiel. RODEO mener, at kunden fortjener en mindeværdig oplevelse, når man går til frisøren. Det skal være mere end blot en klipning. Den unikke nordiske indretning sætter rammerne, og frisørerne sørger for en afslappet oplevelse. Hos RODEO vil du altid blive budt på delikate drikkevarer, hvor der blandt andet serveres friskkværnet baristakaffe, lækker juice eller en kold øl, en Gin & Tonic eller et glas vin. RODEOS ønske er, at der bliver taget hånd om kunden, uanset hvad man er i humør til.

RODEOs frisører i København og omegn følger udviklingen og tendenserne i faget og sætter pris på en god dialog, hvor frisørerne inden, undervejs og efter behandlingen vil rådgive kunden med de bedst mulige anbefalinger. Dette, mener RODEO, vil skabe de rigtige forudsætninger for det fremtidige look.

Rodeo - en frisørkæde i København