Alterna Repair-serien er oplagt til at reparere hår, som har været udsat for klor, saltvand og solens stråler. Så nu er det tid til at pleje det skadede sommerhår.

Instant Recovery Shampoo
Genoprettende shampoo med proteiner, som effektivt tilfører nyt liv til tørt og ødelagt hår. Styrker håret og forebygger spaltede spidser.
Vejl. uds.: 399 kr.

Instant Recovery Conditioner
Plejende og genoprettende conditioner, som reparerer alvorligt beskadiget hår. Efterlader håret silkeblødt, glat og mere medgørligt. Beskytter mod fremtidige skader og tilfører glans.
Vejl. uds.: 399 kr.

Caviar REPAIRx Protein Cream
En leave-in treatment med genopbyggende proteiner som reparerer skader på håret forårsaget af varme og kemiske behandlinger. Håret bliver blødt og let at frisere. Mindsker risikoen for knækket hår med 95%.
Vejl. uds.: 399 kr.

Caviar REPAIRx Micro-Bead Fill & Fix Treatment Masque
Intensiv kurbehandling med vand-aktiverende mikro-perler som frigiver en høj koncentration af genoprettende proteiner. Gør håret ekstremt blødt og eliminerer krus. Beskytter mod fremtidige skader og tilfører glans.
Vejl. uds.: 525 kr.

Alle produkterne er:
Med:  Color Hold ™, Age-Control Complex ™, Seasilk ™.
Uden: Sulfater, Parabener, phthalater, Syntetisk farve, Natriumchlorid, Gluten, Mineralsk olie og Petrolatum.

Denne uges præmie indeholder de fire Alterna Caviar Repair produkter og har en samlet værdi på 1.722 kr.

 

For yderligere information om produkterne eller nærmeste forhandler kontakt Colomer Denmark på tlf. 70 22 22 98 eller se www.colomer.dk

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!