De fleste har nok set reklamer for produkter, som skal hjælpe folk med tyndt hår til at få en tykkere hårpragt. Piller, cremer og transplantationer er alle meget godt, men hvad fungerer egentlig og hvor pænt bliver det? Toppik har et forholdsvist nyt produkt mod hårtab på det danske marked som virkelig fungerer, og det bedste af det hele er, at dit hår syner tykkere på bare ét minut!

Da Toppik hårfibre blev lanceret på verdensplan blev det hurtigt meget populært, da det er en helt ny måde at skjule tyndt hår og hårtab på. Toppik er en kosmetisk løsning, som for at give håret mere tykkelse, består af farvede keratinfibre, der pudres eller sprayes i håret. Via hårets statiske ladning sætter produktet sig fast på hårstråene. Fibrene gør, at hver enkelt hårstrå syner fire gange tykkere samt at de tynde områder forsvinder.
I dag er Toppik verdens bedst sælgende stylingprodukt til tyndhårede!

At tabe håret er et helt almindeligt problem for både kvinder og mænd. Lavt selvværd og depressioner er ofte faktorer som forårsager dette. De løsninger som tidligere har eksisteret mod hårtab har ikke kun været dyre, men også af meget varierende kvalitet.

Med hårfibre fra Toppik ser du resultatet med det samme, og det tager kun 1 minut at påføre!
Derudover fungerer Toppik også fint sammen med andre stylingprodukter samt i kombination med lignende produkter mod hårtab.

Toppik påføres i tørt hår og du kan selv vælge hvorledes du vil bruge stylingprodukter før eller efter påførelsen af Toppik hårfibre. Når du vasker håret med shampoo forsvinder fibrene og en dåse Toppik holder til cirka 30 behandlinger.

Produktet sælges bland andet på http://www.toppik.dk og hos frisører landet over. Find din nærmeste forhandler på Toppik.dk. Vi som står bag Toppik.dk er så sikre på, at du vil elske produktet, at vi tilbyder en tilfredshedsgaranti på 30 dage.

Test din Toppik, og er du ikke tilfreds, sender du blot varen retur og får pengene tilbage!

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!