Hårpleje om vinteren
Vi bestræber os på at behandle vores hår ekstra godt om sommeren imod de skadelige påvirkninger som sol, hav og klor. Men vi glemmer ofte at tage os lige så godt af vores hår om vinteren. Men i den kolde tid har håret også brug for ekstra pleje mod ydre påvirkninger fordi denne periode ”torturerer” vores lokker med store temperaturudsving når vi forlader hjemmet og opvarmning der tørrer håret ud.
Det vigtigste er at benytte produkter beregnet til ens hårtype og her er frisøren heldigvis til stor hjælp til at finde frem til de mest effektive produkter.
Jo mere pleje du giver dit hår desto mindre statisk og uregerligt bliver det i disse vintermåneder!

Elektrisk hår
Luften er kold og tør om vinteren og indeholder ikke så meget vanddamp som om sommeren, derfor bliver håret ofte statisk elektrisk i disse måneder. Du kan forhindre en smule ved at bruge hårbalsam ved hårvask, altså fugt i håret, der mindsker dannelsen af elektricitet.
Også en fugtspray vil kunne afhjælpe problemet og få de flyvske lokker under kontrol.

Forkæl hår og hud med kur og maske
Når det er råkoldt og gråt i vejret, er der ikke meget sjov ved at være uden for. Så hvorfor ikke krybe ned under et varmt tæppe med en god bog eller film og en lækker hårkur eller effektiv ansigtsmaske. Gør det en gang om ugen – det er ren selvforkælelse! Og husk at bruge beskyttende produkt hvis du benytter varmeredskaber så som føntørrer, glattejern etc.

Pak huden ind
Vekslen mellem det kolde vintervejr og det varme indeklima gør vores hud tør og stram.
Ligesom vi pakker kroppen ind i mere tøj, skal vi også huske at pakke vores hud ekstra ind for at undgå udtørring og irritation. Luftfugtigheden falder når det bliver koldt udenfor og så fordamper fugten fra vores hud. Beskyt derfor huden med at lag fed og nærende creme, tilpasset din hudtype, som kapsler fugten i huden og spis masser af fisk og nødder der indeholder masser af fedtsyrer.

Brug solbeskyttelsesprodukter
Hår og hud har behov for fugt og solbeskyttelse. Selvom man ikke kan mærke solens stråler, betyder det ikke, at de ikke stadig er der, og at de ikke skader. Håret er stadig udsat i vintermånederne, det samme gælder ansigt og hænder. Brug en dagcreme eller foundation med solfaktor i samt hårprodukter med solfilterbeskyttelse.

Vær god ved læberne
Husk at beskytte læberne, det er her vi har den mest ubeskyttede hud. Find en læbepomade, der modvirker tørre og sprukne læber. Skal der være lidt kulør på kan man vælge en lipgloss, som har de samme egenskaber, som før nævnt. Brug peeling på læberne 1 gang om ugen og benyt derefter den gode læbepomade.

Få gode råd der er gode at følge i den kolde tid hvis du vil bevare dit hår og din hud i topform.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!