Høj kvalitet, en service i top og god tid er alle betegnelser der til fulde opfylder et besøg hos frisør Pathuel. Salonen der er at finde i Slagelses hyggeligste handelsgade, er de sidste tre år ejet af Ingeborg Pathuel der også er medlem af intercoiffure. Hos Pathuel bliver der leveret flot håndværk i behagelige omgivelser – altid med et smil på læben.

Kvalitet:
Kvalitet er mange ting, det kommer helt an på hvilke øjne der ser. Hos PATHUEL har vi defineret kvalitet på følgende måde. ”Kvalitet er vores ønske om, at indfri kundens forventninger teknisk, kreativt, vejledningsmæssigt samt den gode oplevelse det skal være når man besøger sin frisør. I sidste ende er det jo dig som kunde som afgør om kvaliteten er indfriet”. Faglig kompetence hos os indbefatter, at hele forretningens personale er veluddannet, opdateret med kurser hos førende samarbejdspartnere, vore kurser ligger altid hos min. 3-4 forskellige specialister for at underbygge et bredt og fagligt fundament.
 
Tillid:
Tillid er for os hos PATHUEL vigtigt. Vi ønsker at have et meget nært forhold til vores kunder, hvor vi gennem gensidig forståelse og dialog sammen kan nå det resultat, du som kunde ønsker.

Service:
Service er lig med oplevelse, når du er kunde hos PATHUEL, er det din oplevelse der tæller. Vi ønsker at du oplever det som et lille ”frikvarter” når du er på besøg hos os. Vi bestræber os på, at yde det bedste og har du forslag, er vi meget gerne lydhøre. Prøv f.eks. vores online booking her på hjemmesiden eller har du behov der kræver internet, ta’ bare din bærbare computer med, vi har trådløst netværk i forretningen til fri afbenyttelse.

Hvis du er til kvalitet og service – så vis os tillid og Bestil tid her!

Eller ring selv på telefon nr.: 58 52 32 67

Pathuel
Rosengade 6
4200 Slagelse
Tlf; 58523267