Park Styling - frisørkæde

På få år er PARK Styling gået fra idé til et hurtigt voksende frisørkoncept, hvis succes hviler på en kombination af bæredygtighed, høj faglighed, online og lønsomhed – ude hos de ambitiøse frisørsaloner, der vælger at være en del af PARK-fællesskabet. PARK Styling giver salonerne produktsalget tilbage via en unik produktserie, egen webshop, løbende efteruddannelse og sparring samt tilbyder marketingmateriale og udsmykning – for blot at nævne nogle af de mange fordele. Men måske vigtigst af alt får den selvstændige frisørmester mere tid i hverdagen til at fokusere på kundeoplevelser og udvikling af forretningen.

Branchens udfordringer driver udviklingen

Palle Freese fortæller om frisørbranchens udvikling. Det er en historie om faldende produktsalg, der i stedet er gået til webshops, problemer med at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere, stigende krav til markedsføring – især på sociale medier som Facebook og Instagram, ønsket om mere bæredygtighed, frisørmesterens enorme tidsforbrug til administration af indkøbsstyring, ordreafgivelse til flere leverandører og sælgerbesøg, osv. Alt i alt tegnes der et billede af en branche med en række udfordringer, som kalder på en samlet løsning.

PARK Styling

Flere end 30 saloner

Allerede i løbet af et halvt år er man så langt, at Hair Constructions salon i Kolding d. 1. september 2018 officielt bliver til den første PARK Styling salon. Den danner i dag skole for designet af de andre saloner og vinder i 2019 ”Nordic Salon Design of the Year” og er i 2020 nomineret til Danish Beauty Award. I januar 2019 åbner de første partner-saloner. På trods af en ufrivillig ekspansionspause forårsaget af COVID-19, vil der med udgangen af 2020 være flere end 30 saloner. Men der skal være mange flere, og det dedikerede arbejde fortsætter med uformindsket styrke.

På PARK’s hovedkontor i Kolding sidder seks medarbejdere, som suppleres af freelance konsulenter efter behov. Udover PARK ”frisørhuset” i tre etager i Kolding er der PARK-kontorer i hjertet af København samt i Oslo centrum.

Er du interesseret i at høre mere om PARK Styling og muligheden for partnerskab, er du meget velkommen til at ringe på 82 82 40 50 eller skrive til kpl@parkstyling.com

Du kan læse mere om PARK Styling her!