PACT har slået sig fast i branchen, som en seriøs samarbejdspartner for professionelle frisører, og er repræsenteret i mange af Danmarks førende saloner. PACT satser bl.a. på grønne, økologiske og miljørigtige produkter uden parabener. PACT, (Pure Advanced Cosmetic Technology) forhandler produkterne Purepact, Hypact, Impact og Menspact der alle er produktserier uden parabener.

Purepact er den helt rene og økologiske del af PACT og et komplet sortiment på 26 økologiske produkter.

Hypact er også en komplet serie på 26 produkter, der alle indeholder det patenterede Mr2 complex, der er et unikt fugtighedsbevarende system, som beskytter håret mod udtørring fra føntørrer og glatjern samt fra solen.

Impact er en helt ny serie på 30 produkter, der imponerer med sit flotte stilrene design, samt det patenterede innovative L.I.N.C. system (Linked, Internal, Network, Complex). L.I.N.C. teknologien består bl.a. af aminosyrer, keratin, silke og hav-kollagen, og har en så lav molekylær vægt, at det også kan trænge ned i overhuden og forbedre hårets kvalitet.

Menspact er en herreserice, der består af shampoo, styling og hårtabs produkter i alt 10 unikke herreprodukter med lækker herreduft af bl.a. Tommy Hilfiger.

PACT Systems har også en komplet farveserie på 94 farver – Coloriginals, en farve parfume og på cremegelé basis der gør den meget nem at arbejde med. Colorpact er et meget populært farvebevarende system, der består af shampoo og conditioner, der kan blandes så de passer til kundens helt specielle hårfarve. Dertil kommer 6 unikke Colorpact kure med farve i, som både genopbygger håret og genopfrisker hårfarven i en arbejdsgang.

Decopact er støvfri afblegning både med og uden farve i.

For yderligere information kontakt Pact System på tlf. 57 66 03 00 eller se