Hvis du overvejer at få klippet pandehår, vil du hurtigt finde ud af, at der er et utal af muligheder. Skal det være ultrakort, mega langt, tyndt og fint, eller tykt og fyldigt? Skal det være skråt, lige eller tjavset, og skal det være glat, bølget eller krøllet? Hmm, ja der er meget at tage stilling til, hvis du vil have klippet pandehår.

Dog er der en ting, der er essentielt, når man skal træffe valget, om det skal være pandehår eller ej, og det er, at det skal passe til ens ansigtsform. Det er derfor en god idé at rådføre sig med en ekspert, inden man selv går i gang med saksen!

Dog behøver håret ikke at få en tur med saksen. Mange har en frygt for at få klippet pandehår for tænk nu, hvis man fortryder. Hvis du er en af dem, der ikke tør at klippe de lange lokker, er der en alternativ løsning. Extensions er nemlig ikke kun noget, man kan anvende til langt hår, men det kan derimod også sagtens bruges, hvis man ønsker at have pandehår lørdag og slippe for det søndag. Det eneste du skal gøre er at sætte det på og style det sammen med resten af håret.

På catwalken er det det lange, glatte, tunge pandehår, som træder frem. Dette er blandt andet spottet hos Mulberry til London Fashion Week:

 

Få inspiration til pandehåret i vores Frisuregalleri

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!