Self Care Shop udvider med en økologisk skønhedsklinik

Den 1. september udvider Self Care Shop med et nyt forretningsområde – en økologisk skønhedsklinik.

Self Care Shop åbnede dørene september 2008 som et økologisk parfumeri og sundhedsbutik i én og samme butik på Østerbro. Self Care Shop har oplevet en stigende interesse for deres økologiske kosmetikprodukter og tager nu det næste skridt, ved at etablere en økologisk skønhedsklinik hvor kunder kan blive behandlet med de økologiske produkter Self Care Shop sælger i butikken. ”

”Vi har fået et rigtigt godt produktmix af økologiske kosmetikprodukter som vi og kunderne er glade for, så det er naturligt at udvide i retning af velværebehandlinger. Vi udfører allerede sundhedsservices i form af sundhedstjek, kostvejledning, farmaceutiske rådgivning og rygestopkurser. Sundhed og velvære hænger sammen og det gør det også i Self Care Shop. Så det er en naturlig retning at udvide forretningen med en økologisk skønhedsklinik hvor kunderne kan få kosmetologbehandlinger med deres favoritprodukter” udtaler Michael Viscovich, stifter af Self Care Shop.

Udover traditionelle kosmetologbehandlinger som ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, manicure og pedicure og hårfjerning etablerer Self Care Shop Danmarks første René Furterer Salon – en salon der er specialiseret i behandling af hår- og hovedbundsproblemer med plejende planteekstrakter og dybdevirkende aromatiske planteessenser.

For yderligere information besøg www.selfcareshop.dk