Luksus hair extensions – med en levetid på op til 12 mdr!

Myextensions har som noget nyt fået udviklet en LUKSUS hair extensions linje. Håret har en levetid på op til 12 måneders brug – nogle gange endnu længere!

Normalt har et extension hår en levetid på mellem 2-6 mdr, afhængig af hårets tilstand. Grunden til den begrænsede holdbarhed skyldes hårets tilstand, både før, under og efter kemisk behandling. Jo mere skadet håret er inden farveprocessen påbegyndes, jo dårligere kvalitet kommer ud i sidste ende. Og jo skrappere kemiske produkter der benyttes til farvningen, jo mere skades håret.

Forskellen på det ”normale” extension hår og denne luksus linje er, at håret der bruges til luksus linjen er jomfruhår, som ikke tidligere har været kemisk behandlet. Det betyder at håret fra starten er sundt og stærkt. Derudover gennemgår håret en meget mild kemisk farvningsproces, for ikke at skade hårets skællag. For at opnå en platin blond farve, gennemgår håret en afrensning over 9 gange, med meget milde produkter. Denne skånsomme proces forhindre håret i at blive beskadiget og derved holder håret sig flot og sundt, uden at kruse eller filtre.

Kunne du tænke dig at prøve hair extensions i en fantastisk kvalitet, så skal du måske overveje denne luksus udgave. Prisen for 50 gram hår ligger på 799,- og fåes i både hot fusion, cold fusion og tape extensions.

For yderligere oplysninger se www.myextensions.dk.

 

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!