Med hjælp af enestående innovativ tænkning og de nyeste teknologier har JOICO skabt et stylingjern, der både giver et sundt og blankt hår – og som giver de mest effektive stylingmuligheder.

JOICO’s K-PAK Styler er et innovativt og effektivt stylingjern. Med den nyeste 2014-teknologi leverer stylingjernet et enestående smukt og naturligt resultat.

Genopbygger hårets egen keratinstruktur
Stylingjernet har nyudviklede Diamond Titanium Teflon-varmeplader, der både har en indbygget ionisk effekt og afgiver æteriske keratinolier, som trænger dybt ind i håret og genopbygger hårets naturlige keratinniveau. Resultatet er en synligt blankere og sundere hår – der holder længere.

Glat hår allerede efter ét strøg
Varmepladernes “Triple Protection“ med ionisk teknologi og den unikke Far Infra Red-teknologi forsegler hårets naturlige fugt, så håret beskyttes og dets æteriske olier fastholdes. De nyudviklede Diamond Titanium Teflon-varmeplader sikrer maksimal glatteeffekt, og at stylingjernet glatter håret allerede efter ét strøg.

Varm på 8 sekunder
K-PAK Styler er et af de varmeste stylingjern, der findes. Med den helt nye MCH Heating teknologi sker opvarmningen på blot otte sekunder og med markedets mest avancerede dobbelte keramiske varmeelementer sikres en ensartet varme igennem hele glatteprocessen.

For yderligere information kontakt HH Simonsen på telefon 73 75 10 00 eller læs mere på www.hhsimonsen.dk
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!