Nu lanceres WonderBox!

HOLD NU OP….

hvor vi glæder os!

Lige om lidt lancerer vi vores nye beautykoncept WonderBox. Vi har grublet meget længe over, hvad vi gerne ville tilbyde dig, og svaret er en skattekiste med lækre og professionelle produkter til hår, ansigt og krop.

Med WonderBox får du et beautyabonnement, hvor du seks gange om året får tilsendt en pakke med superlækre produkter. De fleste af produkterne er full-size– det vil sige samme størrelse som du køber i butikkerne. Du sparer en masse penge, for der er for mindst 900 kr i boxen, og du betaler kun 249 kr.

En box med fokus på kvalitet

Det er vigtigt for os, at vi finder de fedeste produkter til dig. Produkter, som er virkelig anvendelige, så du ikke ender med at smide halvdelen ud, fordi du ikke gider bruge dem.

Derfor udvælger vi meget nøje vores produkter. Mange af vores leverandører har vi kendt i flere år, mens nogle er helt nye. Vi skal kunne stå inde for produkterne, og derfor har vi også selv testet hvert eneste af dem, før vi slipper dem gennem nåleøjet og ud til dig.

Få nye produkter hver 2. måned

Det er også vigtigt for os, at du ikke bliver overmættet med produkter – derfor sender vi kun hver anden måned, nemlig februar – april – juni – august – oktober og december. På den måde ender du ikke med at have en masse halvtomme produkter på hylden, som du ikke kan nå at få brugt.

Du får produkterne i en fin og neutral box – men nok ikke sådan en fancy en, som du vil have stående fremme. Det er helt bevidst valg, vi har truffet, at vi hellere vil bruge vores midler på produkterne end emballagen. Vi håber, du er enig.

Så længe dit abonnement løber, vil du modtage en vidunderlig kombination af produkter. Nogle vil være økologiske – andre ikke. Vi vælger med hjertet, og du vil udelukkende modtage produkter, der er af høj kvalitet. Det er vores garanti!

Begrænset antal!

Vi har et begrænset antal af WonderBoxe, så hvis du synes, det lyder for vildt – så spring på med det samme! Du kan altid opsige dit abonnement, hvis det ikke lige er dig. Men det er vi sikre på, det er…..

Nu lanceres WonderBox

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!