Nioxin er det eneste salonbrand fokuseret på hårtab med mere end 20 års erfaring. Nu i Danmark.

Igennem knap 2 måneder har der i salonen House of Waldorf på Frederiksberg været ekstra fokus på Nioxin. Især Nioxins Dermabrasion service har gjort, at de har fået nye kunder ind i salonen. En behandling der er som en ansigtsbehandling for hovedbunden, da den styrker håret og renser hårsækkene ved at hjælpe med at genopbygge og forny hovedbundens ungdommelige vitalitet.

Som Charlotte Elsted siger;

”Det gælder især mænd, som er helt vilde med at få lavet behandlingen i salonen. Det var en målgruppe som vi ikke først havde øje for før, måske fordi Nioxins 3 partssystemet er meget feminint i den måde som vi fortalte historien til kunden om det. At sammenligne produkterne med hudpleje – det forstår mænd overhoved ikke, de skal have mere faktuel besked. Så da vi ændrede dette kunne vi mærke en stor forskel på at flere mænd også benyttede sig af en Nioxin Dermabrasion frugtsyrebehandling.”

Det vigtigeste er, at kunderne er begejstrede for produkterne. Hver uge er kunder der ringer tilbage, for at fortælle hvor glade der for produkterne. For nylig har en kunde kunne smide toupeen efter at være begyndt med Nioxin!

 

 

Kontakt Wellas kundeservice på telefon 3326911, hvis du vil vide mere om Nioxin. Eller se hjemmesiden: www.nioxin.dk
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!