Frisør Moreteasir søger friske unge hårmodeller!

Vi søger løbende hårmodeller til vores dygtige elever.

Du skal være frisk på en fed frisure og du har selvfølgelig noget at skulle have sagt.

Hvis du vil være hårmodel så kig ned i salonen eller ring og få en uforpligtende snak.

Vi glæder os til høre fra dig.

 

Du kan også oprette dig som hårmodel på www.hårmodeller.dk. Her kan du blive kontaktet af frisører, frisørelever, frisørskoler, firmaer etc. fra hele landet. Vi søger hårmodeller fra hele Danmark – klik her!

 

Moreteasir

Palægade 5

1262 København K

Tlf: 33 33 90 83
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
7. september 2008

Hej frisør Moreteasir 🙂

Jeg er en pige på 17, til november 18 år.
Jeg vil meget gerne prøve at være hårmodel, da jeg selv har brug for forandring i mit eget hår og for at prøve noget man aldrig har prøvet før 🙂

Mit hår er mellemlangt og er afbleget i striber nogle gange, så der lidt at kunne arbejde med 🙂
Skriv gerne til min mail; c_busch@hotmail.com
– Alle jeres datoer er ingen forhindringer og jeg bruger en størrelse 38 🙂

14. september 2008

Hej 🙂

Jeg ville lige høre om det kun er en af dagene eller alle sammen.

Mia

21. september 2008

Jeg er en pige på 16, der trænger seriøst til nogle hårforandringer. Mit hår er mellemblond, går lidt længere end til skulderen, og så har jeg panderhår.

Skriv endelig, hvis I stadig mangler hårmodeller.
bazar4ever@hotmail.com

Mvh,

Asta Koch

2. oktober 2008

Hej (:
Jeg er en pige på 16 og kunne godt tænke mig en forandring. Både farve, klip, permenent og hairextension er med på det meste (:
Mit hår er mellem langt, og mellen blond. Jeg passer en str. 36-38

4. februar 2009

hej 🙂 jeg er en pige, der lige er fyldt 18 år. men det kan ikke ses på mig . lige nu har jeg langt sort hår, i etage klippet. noget af det er hårextensions. jeg har prøvet mange forskellige hårfarver, og frisure.hvis du kan bruge mig, må du meget gerne kontakte mig (:

27. februar 2009

Haii Moreteasir.
Er en ung kvinde på 22 og synes det ku være fedt at være hårmodel er meget vild efter at få skiftet frisure en del.
Er 157høj 43kg blågrønne øjne en smuk ung kvinde lige noget for jer i kan kontakte mig på malita2008@hotmail.com

27. februar 2009

Hej,
jeg er 30 år og mor til 2 børn. Jeg har MEGET hår og det er tykt og langt og næsten sort.
Jeg havde store, flotte, naturlige krøller, men de er forsvundet efter jeg har været gravid. Jeg overvejer nu permanent, men er ikke sikker på at det holder og er bange for at blive skuffet.
Laver i permanent til jeres hårmodeller?

24. april 2009

Er en fyr på 20 som leder efter en fed fritz, og håber på at det er noget i kan ordne for mig. Jeg har mellemlangt hår og så er det mørkt blond.. Er frisk på lidt af hvert..
Har selv bil så skriv til mig og så kommer jeg…
Business@live.dk
Nick

4. maj 2009

Hej.
Jeg er en studerende pige på 16 år, bor i sydsjælland. Har prøvet at være model til forskellige lejligheder da jeg var 10-12 år. Har altid haft lyst til en ny frisure, men er aldrig blevet til noget. Jeg har langt brunt hår, med udgroning efter hårfarvning, mit hår ser stadig sundt og frisk ud, da jeg kun har farvet det en enkelt gang, mit hår tykt og glat. Evt. mere information eller spørgsmål skriv til min mailadresse: simon_kvamm_2@hotmail.com (jeg kan evt. sende billeder af mig)
Kærlig Hilsen MMP.

7. juni 2009

Hey Er E pige på 20, Som Godt Kunne Tænke mig noget Nyt med Mit hår, Plejer At klippe den samme frisure tit, Nu kun jeg GODT tænke mig ny farve, og ny klipning. ha prøvet lidt a hver ang. farve, både brun, sort, lysebrun. men kunne tænke mig noget med striber i.

22. juli 2009

Hej 🙂
Hvis i skal bruge en hårmodel på et eller andet tidspunkt. Så er i velkommen til at kontakte mig.
Jeg er en kvinde på 26 år. Jeg har hår der går lidt ned over skulderne. Det er komune farvet med tynde lyse striber. Udfordning ved mit hår, er det er tykt og tungt. Det er begrænset hvad der kan gøres med det. Håber i har lyst til at tage udfordringen op og modbevise andre frisører, som har opgivet at får fyld i mit hår uden at ødelægge det.

27. juli 2009

Hej jeg er en dreng på 14 år med halvt langt hår jeg kunne godt tænke mig noget vildt og tænkte på om i kunne bruge mig som model

Hilsen Ronnie

19. oktober 2009

Hej !
Jeg er en pige på 17, som vil forændre sit look.. Jeg synes, der skal sket noget nyt 🙂
Jeg er brunette, og jeg har langt hår synes jeg, de går til mine skulde. Jeg er meget interesse for at blive hår model, så hvis I er interesser i mig, så kan I bare skrive til mig!

21. oktober 2009

Jeg er en frisk ung kvinde på 26 år, ca. 179 høj, vejer omkring 63 kg og bruger str. 36/38 i tøj, og ca. 41 i sko. Jeg har mellemlangt brunt hår (lidt længere end BH kanten).

Jeg har tidligere været hårmodel, for en der nu er uddannet frisør. Jeg har tidligere haft røde og lyse striber med mørk bund, rødligt hår, osv..
jeg er frisk på de fleste hårfarver. fx kunne jeg godt tænke mig vildt rødt hår lige nu 🙂
Kan evt sende billeder af mit hår så i kan danne jer et indtryk.

Med venlig hilsen
Anja

14. marts 2010

hej (:
jeg er en glad, frisk og smilende pige på 16 år.
jeg har tykt naturlig rødt hår ned til midten af ryggen, så det er meget langt.
jeg trænger til fornyelse og er med på lidt af hvert.
så det kunne være super sjovt at blive hårmodel.

14. marts 2010

Hej jeg er en pige på 11 år og vil rigtig gerne være hårmodel. Jeg er oprigtig lyshåret, men har farvet mit hår nogle gange med rød henna. Jeg har også fået mit hår permenent krøllet men det er gået ud. Jeg er frisk på det meste. Der står ikke noget med alder. Du er MEGET velkommen til at kontakte mig!

18. marts 2010

Hej 🙂
Ung pige på 17 har brug for at få gjort noget ved håret! Jeg har langt, mellemblond (naturligt farvede lyse striber) til cirka halvvejs nede ad ryggen. Jeg har aldrig farvet mit hår. Det er alt for langt, alt for lige og alt for kedeligt. Jeg er frisk på en naturlig farvning og klip. jeg kan kontaktes på rieprv@hotmail.com
– Rie

12. april 2010

hey, jeg håber at i stadig leder efter nogen hårmodeller. Jeg er en pige på 14 år, der er frisk på at få lavet håret om ;DD Mit hår er naturligt krøllet, det kan være prinsesskrøller som med et krølle jern, eller mange små “vilde” krøller. Har naturligt lyst hår, meget lyst. Ned lidt længere ned end skulderne når det er krøllet. Men har farvet det brunt (skyldefarve) der er på vej ud. Kontakt mig hvis det er (;

12. september 2010

hej! mit navn er josefine, jeg er 17 år og kommer fra herlev.
Jeg er meget interesseret i at prøve kræfter som hårmodel, da jeg synes det lyder utroligt spændende, og fordi jeg er meget interesseret i stil og mode. Jeg har tit fået at vide mit hår er utrolig flot af folk i alle aldre, og er også selv meget glad for det.
hvis du skulle være interesseret kan du/i kontakte mig på mail:zita1993@hotmail.com og så kan jeg evt sende nogle billeder.

håber at høre fra dig/jer.
Mvh Josefine.

23. maj 2011

Hej jeg er en pige på 12 år, jeg søger job som hårmodel, min naturlige hårfarve er mørke blond, og det går lidt længere end ned til skulderne. Jeg har prøvet at få lavet permenente krøller, farve mit hår med Rød henna (op til flere gange) jeg har også fået afbleget mit hår, og fået lavet lysestriber, så lige nu er mit nedeste del af håret orange med lyse striber, og resten min naturlige hårfarve.
Jeg er frisk på lidt af hver, bare ikke helt kort.