Warning • A Monroe cut can change your future

  By Mick B.
 
Monroe (No1) der igennem 80’erne var et yderst velkendt og trendsættende brand, blev i Okt. 2008 overtaget af den tidligere Stuhr bestyrer, Mick Bengtsson. Han har nye visioner og ideer, der atter skal gøre Monroe (No1) til det mest trendsættende hairstudio i København. Med en filosofi om at den helt rigtige klipning, kan ændre din fremtid –  begiver han sig ud i sit første eventyr som ejer og trendsætter af Københavns nye luksus brand; Monroe (No1).

 New life, new visions
   
  Mick B. der igennem 5 år var bestyrer hos Stuhr, har valgt at gøre op med fortiden i Københavns største frisørkæde. De nye visioner om at tilbyde en skræddersyet behandling samt lækre modemagasiner, velsmagende champagne og en personlig frisør – der er yderst kompetent – gør Monroe (No1) en oplevelse værd for det krævende og bevidste individ.
   
  Monroe (No1) skal i dag kendetegne et livsstilsbrand frem for en frisørkæde. Alt er opført og gennemført i det mest eksklusive, der fås. Brandet i sig selv er kendetegnet af kvalitet, luksus og kompetence på et absolut top niveau. Monroe (No1) sikrer det perfekt resultat med en fin balance mellem disse – og derved fremelske skønhed og fortrin hos hver enkelt.

”So pleace enter, and enjoy”

  Mick B.

Monroe (No.1)

Knabrostræde 1A st.

1210 Kbh. K

33134111
29. oktober 2008

Virkelig fantastisk lækker salon, lækker champagne – og klart min bedste oplevelse hos en frisør nogensinde.

De bedste anbefalinger
/Marian

23. november 2008

En super lækker salon med kundens behov i absolut højsæde. Her hersker den idérige frisør, der tilsammen med din egen tanke, giver frisuren det helt perfekte. Derudover tilbydes alt fra Latté til Champagne under din behandling. Så forkælelse er også højt prioriteret hos Monroe No.1.