Langt og tykt hår er noget, mange kvinder går og drømmer om. Men lokkerne vokser desværre langt fra naturligt hurtigt hos alle. Dog er der hjælp at hente med extensions, som kan give dig de længder og lokker du ønsker. Extensionsudvalget er stort og påsætningsmetoderne ligeså.

Mona Lisa Hair Extensions system

Nogle får påsat extensions ved sygning andre med flet. En mere skånsom metode er påsætning med Mona Lisa Hair Extensions system. Her påsættes håret med forvarmet keratin, som er et naturligt stof, der findes i hår. Extensionstotterne sættes på håret ved at keratinet varmes, hvorefter man klemmer de enkelte totter fast til håret. Keratinen lægger sig som et beskyttende lag uden at slide på håret.

Meget extensionshår kommer fra Indien, hvor håret ofte har en grovere struktur end europæisk hår. Med Mona Lisa Hair får du europæisk hår, som findes i alle nuancer og som derfor kan matche enhver hårfarve. Længden fås i op til 60 cm, og hvis du følger rådene for plejning af dine extensions, kan resultatet holde i op til fire måneder, hvorefter der er stor sandsynlighed for, at du kan genbruge håret, som så kan påsættes på ny.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!