Modvirk hårtab

Hårtab kan ramme alle aldersgrupper, både mænd, kvinder og børn. Sygdomme kan sammen med medicin, forårsage store mængder hårtab, da det går ind og påvirker hårrødderne, men der er også andre årsager.

Ernæringsmangel på zink og jern kan også give hårtab. Problemer med hårtab eller meget tyndt hår ved ernæringsmangel er et samspil mellem, at hårbunden ikke fungerer optimalt og at hårsækkene blokeres og ikke kan optage den næring, de behøver.

Alopecia areata eller pletvis hårtab kan skyldes stress, allergi eller at man har arvelige sygdomme, der gør at immunforsvaret er svækket, f.eks. ved reumatiske sygdomme.

Hårtab hos mænd
Cirka 25 % af alle mænd bliver mere eller mindre skaldede i løbet af årene. At mænd taber håret er oftest arveligt betinget og skyldes hormonforandringer. Først flyttes hårgrænsen længere tilbage og til sidst bliver man mere og mere skaldet. Har man ikke lyst til at få kirurgiske indgreb eller laserbehandlinger kan en blidere løsning være en trikologi-behandling. Med trikologimetoden anvendes planteprodukter, som er uden bivirkninger, der tilpasses specielt til den enkeltes problem og behov.

Hårtab hos kvinder
Efter en graviditet, taber de fleste kvinder mere hår end normalt. Derudover rammer den mandlige form for hårtab også ca. 70 % af kvinder efter klimakteriet. Disse kvinder kan ved en individuel tilpasset behandling også få håret tilbage med trikologi, som også kan give en bedre hårkvalitet og mere fylde i håret.

 

Læs flere artikler om hårtab eller hårpleje her på siden.

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!