Mikaka - skønhedsprodukter

Mikaka Skincare er et dansk hud- og hårplejeunivers udviklet af en sundhedsfaglig familie med stærke ambitioner om bæredygtige, økologiske og kompromisløse produkter, der kan anvendes med god samvittighed overfor naturen, jordens ressourcer, dyrevelfærd og dig.
Produktionen foregår i Danmark og designet skal afspejle værdierne om naturnære produkter. Hos Mikaka Skincare er der stort fokus på højeffektive, naturlige ingredienser, der i simple og unikke sammensætninger uden unødige indholdsstoffer, giver dig en oplevelse af komplet selvforkælelse. Mikaka er i konstant udvikling og altid på jagt efter at være nytænkende, udvikle nye produkter og optimere ud fra nyeste forskning.

Mikaka Skincare udspringer fra moderlig omsorg, umættelig kreativitet og ønsket om større gennemsigtighed og bevidsthed i udviklingen af hudplejeprodukter. Ideen opstod da den yngste datter i familien ofte reagerede på købte cremer til sensitiv hud. Det var begyndelse på en spirende nysgerrighed hos mor og founder af Mikaka Skincare, Lone Simonsen, der med sine kreative og handlekraftige evner lod Mikaka Skincare blive en realitet. Familien bag det skydende hud- og hårplejeunivers har en sundhedsfaglig baggrund, der med fordel anvendes i udviklingen af produkterne.

Mikaka Skincare - et dansk hud- og hårplejeunivers

Familien brænder for at udvikle produkter af højeste kvalitet med synlig effekt og samvittigheden i orden. Derfor er produkterne så økologiske som muligt og baseret på certificerede ingredienser med dokumenteret effekt. Det bevidste valg af bæredygtig emballage er taget med øje for ansvaret overfor naturen og jordens ressourcer, zero waste princippet og ønsket om lavere CO2 udledning.
Mange bække små gør en stor å, og derfor ønsker Mikaka Skincare, at så mange som muligt anvender økologisk hudpleje for at passe bedst muligt på naturen såvel som forbrugeren. For at imødekomme denne vision, har hudplejemærket valgt at holde prislejet favorabelt og overkommeligt for de fleste.