Design dit ydre til at understrege dit budskab!

Vi identificerer os, med de ting vi omgiver os med, og vi viser omgivelserne hvem vi er, og hvad vores livsstil er. ”Skønhed kommer indefra” siges der, og det er forhåbentlig sandt. Men ses det udefra?

Makeup er kommunikation, en reklame for dit indre – dit bedste CV. Makeup skal afspejle din personlighed og bør på det professionelle plan afspejle din professionalisme og erhverv.
Makeuppen skal få din indre glød til at stå frem og vise sig for verden.

Vi vurderer hinanden på de første tre minutter. Det er der ikke noget nyt i, og det erkender man verden over.
Mindre kendt er det, at makeup er kommunikation, og at man bør være mere bevidst om, hvilke signaler man sender med sin makeup.

De fleste signaler opfatter vi på et underbevidst niveau. Når vi møder andre mennesker, vurderer vi hurtigt og instinktivt deres personlighed og ressourcer. Ser vi en forhandler, der ser træt ud (uden at hun/ han nødvendigvis er det), vil vi ubevidst sætte spørgsmålstegn ved, om vedkommende har kræfter til at få forhandlingen godt igennem. Et uoplagt udseende svækker altså vores tillid til personens kompetencer. Sidder vi selv med ved forhandlingsbordet, vil vi måske fejlagtigt tro, at vi nemt kan vinde forhandlingen.

Det er ikke uden grund, at de, der oplever en total make-over, retter sig op, smiler mere og får lyst til at få noget fra hånden. Det giver energi at se frisk og godt ud. Det gælder i øvrigt både mænd og kvinder.

Makeup er stærkt undervurderet og regnes ofte kun som overflade og glamour, men ”Makeup er kommunikation” .

Input fra Gitte Lindgren

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!