THE MAGIC OF OILS

Olier er altid blevet set som magiske eliksirer. Helt tilbage til antikken er de ædle olier blevet brugt som en del af kvinders skønhedsrutiner verden over. Hvorfor? Fordi olier tilfører håret pleje, beskyttelse og blødhed. Olier er med sine ekstreme blødgørende egenskaber yderst dyrbar.

NEW LUXURY RITUAL & RANGE

 L’Oréal Professionnel er stole over at præsentere en komplet fornyelse af produktserien Mythic Oil. Produktnyhederne har nye ingredienser og indeholder en høj koncentration af naturlige aktive olier for et smukt resultat.

Med denne nyhed introducerer L’Oréal Professionnel to helt nye Mythic Oil salonbehandlinger. Oil Bathing Treatment til tykt hår, der er inspireret af indeiske ritualer og Oil Layering Treatment for normalt og fint hår inspireret af egyptiske ritualer.

Med disse udsøgte salonbehandlinger lancerer L’Oréal Professionnel en komplet hårplejeserie til fint og normalt, samt tykt hår, som også tilbyder to nye stjerne produkter:

 

Crème Universelle er et 3-i-1 flerfunktionsprodukt, som kan bruges som pre-shampooering, conditioner som skylles ud og/eller creme fæør føntørring. Den indeholder argan- og mandelolier som tilfører næring og blødgør hårfiberet.

Brume Sublimatrice er L’Oréal Professionnels færste dry-conditioner. Den indeholder solsikke- og appelsinolier, den er ideel til at kontrollere frizz for et udglattet og blankt resultat.

For yderligere information om produkterne kontakt L’Oréal Professionnel på tlf.: 43 24 64 20.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!