Som den første måned på året er januar ensbetydende med en ny start. Et nyt og ubeskrevet kalenderår, nye målsætninger og ikke mindst det evigt tilbagevendende fortsæt om at følge de nye tider op med en ny og sundere livsstil. 

Hos LOFT Salon er vi eksperter i velvære og ny inspiration til dit velbefindende året rundt. Af erfaring ved vi, at intet kan skabe fornyet liv og fremelske den indre glød som en ny frisure med lidt ekstra kant, en kortere længde eller en helt anderledes farve. Er modet ikke til forandringer af de helt store, foreslår vi en omgang Head & Hair spa, der får dig til at føle, at du gør noget godt for dig selv og at det kan ses! 

Læn dig tilbage i vores indbydende Philippe Starck omgivelser og slap af til tonerne af afdæmpet lounge musik, mens du benytter dig af salonens tilbud om trådløst netværk. Eller glem for et øjeblik alt om detox, og lad os byde dig på et glas perlende champagne i baren, der bugner af eksklusive Redken produkter til enhver hårtype. LOFT Salon er Skandinaviens eneste Redken koncept Store, og vi rådgiver gerne om de rette produkter til netop dit hår og din individuelle stil. 

Hvad enten januar for dig er tiden til den helt store fornyelse eller den lille selvforkælelse, er LOFT Salon i Galleri den ultimative frisøroplevelse hele året rundt!

LOFT salon

Galleri K

Pilestræde 12

København K

tlf.: 33 93 63 03
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!