1 stk. Kids Shampoo
Kids shampoo er udviklet på basis af de nyeste tilgængelige naturidentiske vaskeaktive råstoffer, udvundet af kokos- og palmekerneolier. Er utrolig mild og indeholder Aloe Vera og naturlig hvede protein. Kids shampoo indeholder ikke giftige luse-dræbende stoffer, men et samspil mellem Aloe Vera og øvrige stoffer i Kids shampoo, skaber en synergetisk effekt, der gør de enkelte hårstrå glatte, således at lusene ikke sætter sig i håret. Herved opstår den lusehæmmende effekt.
Kids shampoo er mild og kan anvendes vedvarende, og ikke blot i forbindelse med lus.
Kids shampoo er uden parfume, kun tilsat frugtduft, og uden konserveringsmidler. 

1 stk. Kids Treatment 
Ki
ds treatment indeholder en mild koncentrat af den specielle blanding af æteriske olier, hvorved den beskytter for nye luseangreb.
Kids treatment er ideel til daglig brug, og især når håret ikke er nyvasket.
Spray håret hver dag, red det grundigt igennem, lad væsken tørre i håret.
 

1 stk. Kids Stay Away Wax
Voksen til de små seje drenge er naturligvis lusehæmmende som de andre produkter i serien. Voksen indeholder en nøje udvalgt sammensætning af æteriske olier som blandt andet eucalypyusolie og lavendelolie. Disse ingredienser har en forbyggende effekt mod nye luseangreb.

1 stk. Kids Remover
Kids Remover er en cremebehandling til at fjerne lus ved kæmning og en nøje afstemt blanding af jomfruolivenolie og ægte æteriske olier som eucalyptus, lavendel, geranium og rosenolie. Remover er fremstillet helt uden konserveringsmidler

Samlet værdi: 466,-

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!