Det anerkendte styling brand ghd præsenterer popstjernen og stilikonet Katy Perry som deres nye globale brandambassadør. Den talentfulde sangerinde bliver ny frontfigur for ghd i en kampagne skudt af en af tidens hotteste modefotografer, David LaChapelle.

Samarbejdet mellem ghd og Katy Perry er et mix af Hollywood glamour og edgy stil. Vi kender popikonet som en cool pige med masser af selvtillid og kant, og det er netop disse værdier, ghd har repræsenteret i mere end ti år.

Den verdensberømte fotograf David LaChapelle, der med sine farverige, surrealistiske og humoristiske fotografier af bl.a. ikoner som Britney Spears, Elton John og Angelina Jolie har helt eksklusivt skudt Katy Perry i den mindeværdige og opsigtsvækkende kampagne for ghd’s Iconic Eras Collection, der kan købes i butikkerne fra juni 2011.

Allan Træholt, Direktør for ghd Scandinavia, fortæller om samarbejdet; ”Katy Perry er et ikon – ikke kun i musikbranchen men også indenfor mode og styling. Både ghd og Katy udvikler nye trends og er banebrydende på mange områder – derfor er dette samarbejde det perfekte match”.

Katy Perry selv udtaler; ”Jeg er så stolt over at skulle arbejde sammen med ghd, specielt over at skulle bruge deres produkter på min California Dreams Tour til at gøre mig klar til scenen. ghd produkterne er kendt for at være de bedste produkter i branchen, og det kan jeg godt lide at blive associeret med”. ”Hold dine øjne åbne!” sagde Katy Perry i forbindelse med offentliggørelsen.

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!