For 13. år i træk inviterer vi dig indenfor til årets festligste og sjoveste firmajulefrokost, i Carlsbergs gamle tappehal i København. Som altid lægger vi vægt på personlig service, bordservering af julemaden, velassorterede barer uden kø, og musik og underholdning i absolut topklasse – så du og dine kolleger får et brag af en julefrokost!

Til årets show er vi stolte af at kunne præsentere en sand perlerække af populære kunstnere, anført af Casper Christensen, der er aftenens veloplagte vært. Glæd dig til Københavns sjoveste firmajulefrokost, med blandt andre Linda P, Wafande, Østkyst Hustlers og mange flere!

Køb billetter her!

I løbet af aftenen vil Juleshow All Star Band spille op til fest sammen med Ace Of Base Jam, som også kommer og spiller en perlerække af de største hits fra den legendariske svenske popgruppe.

Aftenens festligheder afsluttes med et forrygende afterparty hvor DJ Voice spiller op til dans!

Se programmet her!

Datoer:
Juleshow afholdes hele to dage i København:

Fredag d. 4. december
Lørdag d. 5. december

Billetpriser: 848 kr – 1698 kr.

Køb billetter her!

Glæd dig til en aften med dejlig mad, underholdning, stand-up, fællessang, stjernesolister og et forrygende afterparty! Vi sørger for den helt rigtige julestemning og masser af små underholdende indslag, der samtidig giver dig rig lejlighed til at snakke med dine kollegaer.

Udover fantastisk underholdning byder Juleshow på en traditionsrig og samtidig nytænkende julemenu.
Læs mere om julemenuen og hvilke lækkerier baren har at tilbyde.

Du kan læse meget mere om showet på www.juleshow.dk

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter