Varemærket John Masters Organics blev inspireret af John Masters Organics salonen.

Den er blevet beskrevet som himmelsk, fredfyldt, og velduftende. Kunder oplever beroligende musik, dulmende aromaterapi og afslappende skønhedspleje. Det øjeblik kunderne træder ind i salonen efterlades hverdagens kaos, og de vender tilbage smukke og fornyede. John Masters Organics hår- og hudprodukter er en fortsættelse af den oplevelse – derhjemme.

I salonen skabes og fuldendes produkterne, med hjælp fra John’s kunder. Hvert produkt er sammensat med et simpelt mål for øje: Super Natural Beauty.

Ingredienserne til John Masters produkterne hentes fra hele verden. Kun de bedste planter benyttes, f.eks. æterisk rosenolie fra Bulgarien og Kukui-nøddeolie fra Hawaii. John Masters Organics forsøger aldrig at spare på omkostningerne ved at erstatte de økologiske planter med ringere ingredienser.

Samtlige organiske ingredienser, som anvendes hos John Masters Organics er certificeret af EcoCert*, der er anerkendt af National Organic Program under USA’s landbrugsministrerium – USDA.

For John Masters Organics produkter gælder det, at alle ingredienser skal leve op til John’s personlige strenge retningslinier: 
1. Ingen SLS (sodium lauryl sulfat), parabener, DEA, MEA, eller TEA.
2. Ingen GMO (Genetisk Modificerede Organismer).
3. Ingen petro-chemikalier (ingredienser baseret på petroleum).
4. Ingen dyreforsøg.
5. Ingen kunstige farvestoffer, dufte eller fyldstoffer.
6. Alle ingredienser skal være så organiske som muligt.
7. Alle planteekstrakter og essentielle olier skal så vidt muligt være certificeret organiske.
8. Alle essentielle olier skal være dampdestillerede og ikke udtrukket med propylen glykol, som ødelægger effekten af olien.
9. Alle planteolier skal være kold-pressede og ikke varmedestillerede, hvilket ødelægger planteoliens terapeutiske egenskaber.
10. Alle ingredienser skal være beviseligt gavnlige for håret eller huden.
11. Alle ingredienser skal høstes på en miljøvenlig måde (vildt dyrket).
12. Alle ingredienser skal være biologisk nedbrydelige hvis muligt.
13. Fair-Trade ingredienser skal bruges hvor muligt

Du kan købe dine John Masters Organics produkter online her

Nærmeste forhandler af John Masters Organics produkter oplyses hos Plan Organic på tlf. 55 72 11 00 eller se
19. juli 2008

Den bedste ansigts behandling jeg har fået nogensinde, meget behagelig og afslappende. Marlene der står bag Hudpleje Compagniet har en fortryllende evne til at få een til at slappe af og nyde behandlingen, hendes blide fingre og behagelige væsen giver een en 100% afstressende og super herlig følelse af velvære, og så ved hun masse om hudpleje, kropspleje, ernæring og de produkter hun sværmer for. Hun er vel een af de abslout bedste kosmetologer jeg har mødt og blevet behandlet af.

Hilsen en mandlig livsnyder