Jane Iredale introducerede sin unikke hudpleje makeuplinie i maj 1994. Det var den første komplette makeuplinie på markedet, som ikke kun giver mulighed for at arbejde med farverne men som også er gavnlig for huden. Produkterne er baserede på mikroniserede mineraler og er produceret uden fyldstof og bindemiddel (som f.eks. talkum og mineralsk olie) og uden kemiske farvestoffer eller konserveringsmidler. Derfor sælges Iredale produkterne på hudpleje- og lægeklinikker i hele verden.

Plastikkirurger var de første til at anerkende fordelene ved linien og så sikre på produktet, at de anvendte det på hud, som netop have fået laserbehandling. Produkterne dækkede ikke blot effektivt og sikkert rødme men gav også den essentielle solbeskyttelse. Jane Iredale modtog selv laserbehandling og demonstrerede de ekstraordinære egenskaber ved Amazing Base®, som flot dækker og æstetisk fremhæver huden.

Herefter har firmaet bag udvidet linien til også at omfatte produkter, som holder linien på forkant med resten af markedet. Linien er stadig tro mod det oprindelige koncept om at bibringe kvinder en makeup, som fremhæver hudens sundhed.
Med sit udgangspunkt som den førende mineral makeup i USA har firmaet udvidet til mange internationale markeder inklusiv England, Europa, Australien og Fjernøsten. Linien blev introduceret i Danmark i december 2001.

Grundlægger og direktør Jane Iredale medbringer en interessant baggrund for sin position i make-up industrien og optræder på seminarer og messer i hele verden. Hun nyder at have et en-til-en forhold med den individuelle kunde og er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning angående make-up og makeup i forhold til hudpleje.

Jane Iredale sælges kun med vejledning og anbefalinger fra professionelle kosmetologer. For yderligere information se