Intense Moisture Oil Creme serien fra Alterna består af tre produkter:

Caviar Moisture Intense Oil Crème Pre-Shampoo Treatment 125 ml
En luksuriøs pre-shampoo treatment med abessinsk olie, som tilfører intensiv pleje og genopretter fugtbalancen i hvert enkelt hårstrå. Gør håret silkeblødt og glansfuldt. Passer perfekt til alle med meget tørt hår, som mangler vitalitet.

Caviar Moisture Intense Oil Crème Shampoo 250 ml
En olie-baseret shampoo, som renser skånsomt. Har en innovativ tekstur, som ikke skummer op på samme måde som en normal shampoo, men får en mere cremet konsistens, når den blandes med vand. Olien binder sig til overfladen af hårstrået, glatter skællaget ud og fjerner urenheder og dårlige olier, samtidig med at den tilfører fugt og pleje. Efterlader håret blødt og blankt.

Caviar Moisture Intense Oil Crème Deep Conditioner 250 ml
En intensiv conditioner som tilfører dybdegående pleje. Genopretter fugtbalancen i selv det mest tørre hår, og gør det blødt og mere medgørligt. Giver følelsen af at have anvendt en hårkur, men kan anvendes dagligt uden at tynge håret. Indeholder Abessinsk olie, som tilfører næring og gør håret blankt og blødt. Passer perfekt til alle, som oplever, at håret hurtigt bliver tørt og skrøbeligt.

 

Serien har en samlet vejledende pris på 930 kr.

 

 

WonderBox - skønhedsabonnement