Velkommen til IN2HAIR. 

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for en verden af lukrative kvalitets produkter, hvor der virkelig er kræset ned til mindste detalje. Vi kan tilbyde et bredt spektrum af muligheder når det gælder skønhed og velvære.

FRISØR: Ønsker du en ny frisurer? IN2HAIR giver frihed til at træffe valg, uden at gå på kompromis. Som kreative frisører der nærer stor respekt og kærlighed til håndværket, får du den bedste vejledning i valg af frisure, stil og styling/pleje produkter. Som kunde hos os, er du vores første prioritet, og uanset om du er til klip, farve og/eller permanent, er det vigtigt for os, i samråd med dig, at finde netop den frisure der passer til dig, og som du bliver glad for.

Vi tilbyder vores frisør services i vores MOBILSALON, og hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål.

EXTENSION: Ønsker du langt elegant romantisk krøl, smukt stilfuldt glat hår, eller blot mere fylde i dit eget hår, kan vi med vores brede udvalg af farver og strukturer, inden for hår extensions, tilbyde dig den bedste kvalitet af velplejet hår, der bliver en naturlig del af dig, og altid med 3 mdr. garanti.

EYELASH EXTENSIONS: Ønsker du dådyr øjne eller blot fyldigere og mere markante øjenvipper, kan vi også her tilbyde dig et væld af muligheder. Vi tilbyder enten syntetiske eller ægte vipper, som er behagelige at have på, og holder mellem 3 og 5 uger. Du vil også have mulighed for at få fyldt op, når behovet opstår.

NEGLE: Inden for negle, tilbyder vi igen høj kvalitet. Med vores gelé negle, forbliver dine negle sunde, men også smukke, og du skal blot have fyldt op, efterhånden som din egen negl vokser.

SPRAYTAN: Vores spraytan er for alle aldre og hudtyper, produkterne er helt igennem naturlige og lækre, og giver et flot finish, også efter adskillige brusebade. Vores spraytan hverken skjolder eller bliver gullig, men fremhæver dine egne pigmenter og giver et flot solbrun reslutat, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

Med vores mange muligheder for stil og luksus, ønsker vi at give dig overblik og information samt at vække din interesse i dit valg af skønheds- og velvære frisør.

HVEM ER VI?
IN2HAIR ejes og drives af Bettina Hansen, som er uddannet frisør og er ekspert i hairextensions. 
I Bettina´s tidligere salgsjob, har hun også været i tæt forbindelse med hårbranchen og dens udvikling de sidste 10 år, inden hun blev selvstændig.
Bettina arbejder som tekniker sideløbende med at hun driver IN2HAIR, og er ekspert i de produkter der findes på markedet, og yder i den  forbindelse også rådgivning og vejledning.

Du kan booke dig en tid ved at ringe på tlf:. 70 22 59 95 – Sende en SMS på Tlf:. 26 85 95 00, eller sende en e-mail: in2hair@in2hair.dk.

Se mere på vores hjemmeside, www.in2hair.dk.

KONTAKT

IN2HAIR

Gyngemosen 1

7182 Bredsten

Telefon: +45 70 22 59 95

SMS: +45 26 85 95 00

Åbningstider:

Kontoret : Mandag til torsdag : 8.30 – 17.00 og Fredag : 8.30 – 15.00

MobilSalonen: Alle dage: 9.00 – 20.00