identitá blev grundlagt for 20 år siden af Per og Hanne Bøge. Udgangspunktet for det århusianske frisørpar var at bruge deres livsstil som inspiration til at skabe en salon, hvor udvikling, kreativitet og personligt nærvær udgjorde samme vigtig del af oplevelsen som de to frisørers tekniske evner.

identitás eksklusive rammer og personlige service udtrykker på én gang ønsket om at fastholde den tætte kontakt til internationale trends og tendenser, samt at bevare salonens intime stemning, hvor personligt nærvær, hygge og masser af tid gør, at du som kunde kan føle dig godt tilpas.

Salonen gennemgik sidste år en omfattende renovering og fremstår i dag lys, stilren og minimalistisk som er i tråd med frisørparets smag. Fordi Hanne og Per er feinsmeckere, har ingen af materialevalgene været ligegyldige. Her er der arbejdet ned til mindste detalje lige fra udformningen af logo og facade. Endda på salonens visitkort lægger man mærke til den røde tråd i indretningen. Og når kunden bliver budt på kaffe, er koppens design valgt med omhu af Hanne og Per Bøge.

identitá

Klostertorv 6-8

8000 Århus C

Tlf. 86 13 78 11