Jo, ligesom det er vigtigt at tilføre huden fugt for at bevare huden blød og smidig, så er det også vigtigt at tilføre håret fugt, for at bevare håret sundt og blankt. Ligesom bodylotion er plejende og nærende for huden, er hårkuren det samme for håret.

En kur kommes i nyvasket, fugtigt hår. Produkt og pris kan variere, men grundlæggende køber du de mest plejende kure hos frisøren. De indeholder kun de bedste ingredienser, de er drøjere i brug og så medfølger der råd og vejledning omkring produktet.
Efter påføring af kuren, er det er en rigtig god idé at komme en plastpose og et håndklæde omkring håret for at skabe varme og holde på fugten. Dermed åbnes håret og kuren kan trænge ind i hårstrået. Indvirkningstiden kan variere, men det er en gammel skrøne nødvendigvis at skulle sove med kuren!

Der findes masser af forskellige kure alt efter hvilken hårtype du har – kure til fint hår, kemisk behandlet hår, tørt eller fedtet hår. Desuden skal der tages hensyn til hårbundens tilstand – er den naturlig fedtet, tør, irriteret eller skællet. Når der er taget hensyn til disse tilstande kan hårkuren købes.
Vælger du at få lavet en kur hos frisøren indebærer det oftest massage. Massagen sætter gang i blodcirkulationen og så er det selvfølgelig 100% forkælelse og velvære. Desuden anbefales altid en kur efter kemiske behandlinger som farvning og permanent. Kuren går ind og fjerner de sidste kemiske rester, lukker skællaget og forlænger holdbarheden på din hårbehandling.   

Det er altid godt at have en lækker hårkur stående på hylden.
Benyt kuren cirka hver 14.dag eller efter behov – om sommeren for at pleje og give næring til tørt hår, om vinteren for at styrke håret og modvirke elasticitet.
Det er ikke altid hverdagen præges af overskudstid til selvforkælelse som hårkure, men det kan helt klart anbefales. Så hvorfor ikke have kuren i håret når du nu alligevel tjekker mail, laver aftensmaden eller bare slapper af foran tv’et? Eller bedst af alt – forkæle dig selv med en kur hos frisøren.

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!