Nytårsaften. Hvis ikke man har mulighed for at eksperimentere med makeuppens uendelige muligheder og de mange forskellige looks på denne festfyldte aften, hvornår har man så?

En af de makeuptendenser, der præger denne sæson, er det rene nøgne look, nude looket. Her er der fokus på smuk hud, som ikke er overdækket af pudder. Man kan tilføre øjnene en smule mascara, gerne brun, på det yderste af vipperne og bruge en blyant til øjenbrynene, så de bliver mere markeret. Læberne skal være lyse og uskyldige. Hvis man ønsker at gøre det mere romantisk, kan man roligt anvende de gyldne og bløde jordfarver, som giver et smukt og yndigt look, der sagtens kan fungere til fest.  

Vil man have et stærkere look, kan man lade sig inspirere af den intense smokey eye makeup og give den et twist ved at skifte den knaldsorte farve ud med en petroleumsblå eller mørkeblå øjenskygge i denimnuancer. Læberne kan man enten vælge at holde i matte og naturlige toner, eller også kan man bruge en mørkerød eller mauve-lilla læbestift, som kan give et mere markeret og sexet look. Hvis man går efter det markerede look, skal man huske at opretholde en balance, så man, trods de kraftige farver på både øjne og læber, forbliver elegant.

Uanset om man vælger det rene, smukke eller sexede look, er det en god idé at tænke makeuppen ind i et samlet hele, så man husker at matche både frisure, outfit og makeup. På den måde ender man ud med at have det fuldendte look, når begge visere nærmer sig 12, og champagnepropperne begynder at springe.  

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!