Vi bliver bombarderet med forskellige ansigtsmasker og ansigtscremer, og en stor del af befolkningen gør da også sin hud den tjeneste rent faktisk at anvende dem. Men hvor ofte bliver vi lige mindet om, at vi også skal huske at tilføre fugt til halsen?

Halsen er et af de steder på kroppen, hvor man ser de første alderstegn. Det er ikke unormalt at se en mand eller en kvinde, hvor huden i ansigtet viser en anden alder end huden på halsen. Risikoen for dette scenarie kan mindskes ved at huske at pleje halsen sammen med resten af kroppen. Og ligesom der findes mange forskellige slags cremer til ansigtet, findes der også forskellige slags cremer til halsen. Hvis du farer vild i junglen af produkter, er det altid en god idé at spørge en ekspert til råds, så du får fingrene i den rette creme.

Udover cremer er det også vigtigt en gang i mellem at forkæle huden på halsen en tand mere ved at bruge en lækker maske, så halsen får lidt ekstra fugt. Og så er det også vigtigt at huske at fjerne makeuprester og andet skidt, da dette bestemt ikke er gavnligt for huden på nogen måde. Husk at pleje din hud, den fortjener det.

WonderBox - skønhedsabonnement