Når solens stråler rammer, er cremen en nødvendighed!

Ja vi har hørt det mange gange før ”husk nu solcremen!” Men det er fordi, at den er så pokkers vigtig, når solens stråler begynder at bage på vores vinterblege hud.  Og udover den beskyttende effekt tilfører solcreme ligeledes huden fugt. 

Mængden af solcreme afhænger selvfølgelig af din størrelse, men som målestok anbefales det, at der cirka bruges en mængde svarende til 40 ml, når en voksen af gennemsnitsstørrelse smører sig ind i solcreme. Dette lyder umiddelbart af meget, og det er det også, men det er også en nødvendighed, hvis man ønsker at beskytte sin hud mod solens UV-stråler, og hvis man ønsker at være beskyttet af den faktor, der står på flakonen.

Udover den store mængde solcreme anbefales det af flere dermatologer, at man smører sig ind cirka hver anden time. Hvis man har været i vandet i mellemtiden, anbefales det også, at man smører sig ind efter det – også selvom der er gået under to timer, og også selvom solcremen er vandfast.

Mange folk er i god tro om, at solcremen ikke er nødvendig, at når blot de opholder sig i skyggen. Men det er desværre en forkert opfattelse, da solens UV-stråler stadig rammer, selvom man opholder sig i skyggen. Derfor er det vigtigt ej at forglemme den beskyttende creme i disse situationer. 

Hvis du har en tendens til pigmentforandring i hovedet, er det ikke altid nok at bruge solcreme. Her kan det være en rigtig god idé at supplere solcremen med en dejlig sommerlig solhat.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!