Hår Extensions er eksploderet og blevet et sikkert hit, og der er efterhånden mange forskellige systemer at vælge imellem. Nogle sværger til én metode frem for en anden, andre har erfaret at ikke alle systemer passer til alle typer hår. Men fælles for de fleste er, at det er en kostbar affære og håret derfor gerne skulle have en vis ”levetid”.

I snit holder de fleste extensions cirka 3 måneder og det skyldes primært at ens eget hår konstant vokser ud. Efter 3 måneder er håret vokset så meget at man oftest vil kunne se at der er sat extensions på – og så ser det jo ikke særlig smart ud længere.
Alting tager lidt længere tid når man har extensions, men det er værd at bruge den ekstra tid på længere hårvask, udredning af håret og gode produkter hvis man gerne vil holde håret pænt.

Extensionhåret kan heldigvis ”genbruges”, men igen afhænger det selvfølgelig af hårkvaliteten samt måden du behandler håret på. Behandles det fornuftigt er der umiddelbart ingen hindring for at det kan holde i flere år.

Billede venligst udlånt af Hairdreams

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!