Hjemli' - Bæredygtige soyalys

Hos HJEMLI’ laves der håndlavede og miljøvenlige soyalys i genbrugsglas, som giver samme hygge i hjemmet som traditionelle lys, men uden at indeholde de usunde partikler. Vi elsker selv lys og hyggen de giver i vintermånederne, men samtidig har vi holdt øje med den øgede opmærksomhed omkring, hvor meget stearinlys forurener luften i hjemmet. De klassiske stearinlys og lys af paraffin afgiver nemlig op til ni gange så mange skadelige sodpartikler som soyalys. Derfor laver HJEMLI’ håndlavede soyalys, der hverken er skadelige for dig eller indeklimaet.

Håndlavede i genbrugsglas

Ved HJEMLI’ vokses alle væger i hånden, hvorefter de tørres og monteres på vægefødder. Det er nemlig vigtigt for os, at vores lys er rene produkter uden tilsætninger af nogen art, så du ved præcist, hvad du får, når du køber et HJEMLI’ produkt.

Alle lys laves i fine brune apotekerglas, som du kan vaske og genbruge, når lyset er brændt ned, så du ikke skal smide emballagen ud. Glassene er godkendt til både fødevarer og kosmetik – så der er rig mulighed for genbrug!

Vil du have nye lys i dine apotekerglas? Vi har netop introduceret vores genopfyldningspakker, hvor du selv kan eksperimentere med genopfyldning af dit apotekerglas. Du kan selvfølgelig også købe vores genopfyldningspakke og lave dine egne soyalys i andre glas.

Miljøvenlige hele vejen rundt

Miljøet er vigtigt i HJEMLI’. Derfor er der ikke kun fokus på at lave sunde lys for dig og dit indeklima. Vores emballage og indpakning af lysene er selvfølgelig også i bæredygtig materiale. Det eneste plast, der bruges til pakningen af lysene, er vores gavebånd, og det er lavet af genbrugte plasticflasker.

Du kan læse mere om HJEMLI’ og se sortimentet af håndlavede soyalys på hjemli.dk og @hjemli.dk.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!