Nogle mænd er fyldt med hår på ryggen, mens andre er glatte som en barnenumse. Sådan er vi nu engang født, nemlig som forskellige individer, der har hvert sit at kæmpe med. Nogle mænd, og mændenes kvinder, har affundet sig med naturens gang, mens andre ønsker at gøre noget ved det. Men hvad gør man?

De to mest almindelige hårfjerningsmetoder til hår på ryggen er barbering og voksbehandling. Barbering lyder umiddelbart som en lidt besværlig metode, når man taler om hårfjerning på ryggen, da vores arme jo har en vis længde. Men mere besværligt behøver vi heller ikke at gøre det. Der findes nemlig barbergrej, der er egnet til at fjerne hårene på ryggen. Dette grej fungerer som en forlænget arm og gør det dermed lettere at nå om på ryggen, hvis man vælger at gøre det selv.

Den anden metode er voksbehandling, som man typisk får foretaget hos en kosmetolog. Nogle mænd er skeptiske, når det gælder kosmetologer og andre, der hjælper til at smukkesere kroppen, men her er det vigtigt at huske, at der i dag findes klinikker, der specialiserer sig i behandlinger til mænd, da det efterhånden ikke er et sjældent syn med mænd, der går op i deres udseende.

 

Hvad er forskellen på de to hårfjerningsmetoder?

De to metoder har det tilfælles, at de fjerner håret fra ryggen. Dog er der forskel på, hvor smertefuld hårfjerningen er i det øjeblik den foretages. Hvor en barbering er smertefri, kan man ikke benægte, at en voksbehandling gør lidt mere ondt. Dog gør den kun ondt i det øjeblik, hvor hårene fjernes, så det er næsten noget, alle kan holde ud. Fordelen ved en voksbehandling er, at ryggen holdes fri fra hår i 3-4 uger, og jo flere gange du får foretaget behandlingen, jo mere dovne bliver hårsækkene, hvilket betyder, at der kommer færre og færre hår.

Ved en barbering må regne med, at hårene kommer igen efter en uges tid. Dog skal man med barbering ikke være bange for, at hårene vokser ud på ny meget kraftigere ligesom ved en ansigtsbarbering. Hårvæksten på ryggen er nemlig ikke den samme som i ansigtet, så du kan roligt foretage barberingen uden at forværre den næste fremkomst af hår.  

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!